در ادامه برخی از انواع مختلف گیربکس های صنعتی و نحوه استفاده از آنها را مانند: گیربکس حلزونی، گیربکس خورشیدی یا سیارهای، گیربکس هلیکال، گیربکس کرانویل و …. توضیح خواهیم داد.
بر اساس کاتالوگ دستگاه از روغن مناسب برای گیربکس استفاده کنید تا به درستی مانع اصطکاک بین دنده ها شود و شرایط نگهداری از دستگاه را به درستی انجام دهید و منتظر نمانید که دستگاه خراب شود و آن را تعمیر نمایید. همواره به خاطر داشته باشید که نگهداری اصولی ارزان تر از تعمیر تمام می شود.
به عبارت دیگر گیربکس صنعتی یک وسیله مکانیکی است که کاربرد آن در ماشین آلات صنعتی، انتقال نیرو از یک شفت یا محور به یک محور دیگر، تنظیم سرعت و شدت این نیرو و گاهی تغییر جهت این نیرو می باشد.
این می تواند کمک کند تا اطمینان حاصل شود که هر گونه مشکل به درستی برطرف می شود و گیربکس به طور موثر به کار خود ادامه می دهد.
یکی از مزایای اصلی گیربکس های هالوشافت سهولت نصب و برداشتن آنها است. این آنها را برای استفاده در صنایعی مانند معدن، معدن ادامه نوشته و جابجایی مواد ایده آل می کند، جایی که باید زمان خرابی را به حداقل برساند.
پینیون دنده معکوس: به شفت دنده معکوس نیز معروف است. این قطعه بین دو محور میانی یا ثانویه قرار دارد.
صنعت برتر سپاهان همراه با سه شعبه فعال در کرج و شیراز و اصفهان و تولید و فروش و خدمات پس از فروش انواع الکتروموتور و گیربکس صنعتی (گیربکس حلزونی، گیربکس مکعبی، گیربکس قورباغه ای، گیربکس شافت مستقیم، گیربکس کتابی و خورشیدی) همه روزه به جز ایام تعطیل با مشاوران صنعت برتر سپاهان در ارتباط باشید.
گیربکس میکسر از جمله تجهیزات پر کاربرد در صنایع است که وظیفه دارد تا گشتاور و دور لازم را برای میکس کردن مواد ایجاد کند.
الزامات تعمیر و نگهداری: در نظر گرفتن الزامات تعمیر و نگهداری گیربکس نیز مهم است. برخی از گیربکس ها مانند گیربکس های مخروطی به دلیل اصطکاک بین چرخ دنده ها نیاز به روغن کاری و نگهداری مکرر دارند.
جستجو شهباز موتور کاتالوگ گیربکس صنعتی کاتالوگ گیربکس صنعتی
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
در توربین های انرژی باد، گیربکس های مورب به تغییر جهت انتقال نیرو برای بهینه سازی جذب انرژی از باد کمک می کنند.
این محصولات عمر طولانی دارند، بنابراین سیستم دنده بسیار فشرده است.
گیربکس صنعتی به سیستمی گفته میشود که در آن انرژی مکانیکی از دستگاهی به عنوان محرک به دستگاهی به عنوان متحرک انتقال داده میشود که این انتقال قدرت با افزایش یا کاهش گشتاور و سرعت همراه است. وظیفه اصلی هر نوع گیربکسی انتقال و تبدیل قدرت و گشتاور بر حسب بخش های مختلف صنعتی مورد نیاز است.
Comments on “گیربکس”